chaos  uitstelgedrag geen overzicht geen focus overprikkeld zijn

Gaat dit over jou? Dan kan ik je verder helpen!

Waarom is dit webinar voor jou?

Er wordt zoveel geschreven over doelen stellen, actieplannen maken, goalmapping en hoe geweldig dit ook allemaal is, ik ben ook fan, als je dit van nature niet in de vingers hebt kan het heel erg lastig zijn. Zeker als je net als ik vroeger enorm last hebt van chaos, uitstelgedrag, gebrek aan overzicht en zo kan ik nog wel even doorgaan. Hieronder laat ik je vast een kijkje nemen in de onderwerpen die aan bod komen tijdens het webinar. 

Chaos

Chaos in het algemeen, wat betekent chaos voor mij en vertel me vooral wat chaos voor jou betekent en hoe gaan we er samen mee om. Voor mij hangt dit samen met ADD, hoewel ik diagnoses niet belangrijk vindt zolang je er zonder medicatie mee kunt leren dealen.

Uitstelgedrag

Ik MOET echt nu wat gaan doen. Maar ik zit ook wel lekker. En ach, zoveel haast heeft niet niet. Wel lekker als het weer is gedaan, dat wel. Maar hé, morgen weer een dag. Vandaag doe ik even wat anders.

gebrek aan overzicht

Ja! Nu ga ik beginnen. Maar waar. Ik heb chaos in mijn hoofd, maar dat is ook duidelijk te merken. Mijn huis is een puinhoop, ik krijg herinneringen van betalingen binnen en vergeet afspraken. HELP!

Focus, wat is dat?

Behalve dan bij dingen die leuk of interessant zijn. Soms zelfs sprake van hyperfocus (extreme concentratie op iets wat niet per se prioriteit is)

Overprikkeling

Soms voel je aan alles dat het je teveel wordt. Dat kunnen al hele kleine dingen zijn. Muziek die te hard staat in de supermarkt, mensen die aan je lopen te trekken op je werk of privé, vermoeidheid of hormonen helpen dan ook niet mee. Hoewel soms... soms is het ook wel heel lekker om juist die prikkels op te zoeken

Je kunt al heel veel leren door alleen het webinar bij te wonen. En helemaal voor niks. Plus een leuk kadootje voor iedereen die zich heeft aangemeld via de website, die kan je direct downloaden na aanmelding

Een persoonlijke uitnodiging