Zal ik wel, zal ik niet

De week voor kerst. Crisis. Chaos. Maar, ik heb alles geregeld. Voor een ander haha! Mijn eigen decemberplanner heb ik nog niet goed ingezet. Hier en daar onverwacht extra werken en dan loop ik in de soep.

Het begint met kerststukjes. Ik had alles in huis, oase in de bloempot, versiering, alleen nog takjes halen maar dat red ik makkelijk voor schooltijd. No problem. En toen bleek dat dochterlief de versiering allemaal had weggegooid omdat zij het niet zo mooi meer vond. De avond voor we het nodig hadden. En daar kwam ik dus dé dag van de kerststukjes achter. Nou dan ben ik dus even niet zo blij en begint het racen tegen de klok. Daar heeft mijn kleine meid nooit bij stil gestaan. Gelukkig na drie supermarkten toch wat gevonden.

Ondertussen een zere arm, dus het liep sowieso niet helemaal zoals ik het graag wilde. Maar ja, wel vrijdagochtend een workshop op de planning staan. Ik zou vijf dames ontvangen bij mij thuis. Waar de was nog op de bank lag die ik niet op kon vouwen vanwege mijn arm. Laat staan de strijk nog even wegwerken. Dus ja, ook ik word nog regelmatig geconfronteerd met chaos, maar op een of andere manier is deze afgelopen week altijd heftig.

Gelukkig kon dochterlief bij de gastouder sushi maken, dat wilde ze graag en ja, wat in d’r kop zit, zit niet in d’r… juist. Haar broer wilde gewoon graag Vienetta, want dat is toch gewoon lekker. Zo nuchter, die heeft écht geen adhd haha! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.

Maar die workshop. Wat zou het mooi zijn als ik een ruimte zou hebben daarvoor. Of een eigen praktijkruimte weg bij huis. Geen kinderen die komen storen, of simpelweg alleen door de tuin lopen omdat zij hier ook thuis horen. Maar ook meer plek voor wat meer mensen tijdens een workshop. Nog geen twee uur later, Natasja van Be U Yoga in Messenger. Marij, ons plan, waar wij het al even over hebben, ik heb een locatie gevonden. En volgens mij is daar ook wel een plek voor jou!

O man! Het is dinsdag, enige vrije dag, nog zoveel te doen, maar zal ik wel, zal ik niet. Natas, heb jij het telefoonnummer van de verhuurder? Tuurlijk, thanks, ik bel haar meteen even. Mevrouw Moras, heel bijdehand, maar zou ik zo kunnen komen kijken? Het is 300 meter van mijn huis. Bij haar werkplek maar 50 meter verder dus prima. Een prachtige plek! Wauw, wat gaaf! Maar ja, wel kosten. Zal ik wel, zal ik niet. In ieder geval de workshop daar geven. De boel gezellig aangekleed, een adhd-proof tafelkleedje (NOT) maar wat een lekker plekje.

Een eigen praktijkruimte. Zal ik wel, zal ik niet. Doe nou eens niet zo impulsief. Schat, wat vind jij, zal ik wel, zal ik niet. Zet eerst maar eens alles op een rijtje. Kosten, wat denk je wat het gaat opleveren. Oké. Alles staat op een rijtje. Zal ik wel, zal ik niet. Zeker wel dus! Chaos uit je hoofd krijgt een heerlijke plek. Met genoeg privacy, een heerlijk lichte ruimte, op voorwaarden waar ik zeker mee kan leven. En de dromen die daaruit kunnen gaan volgen. Fantastisch. De eerste verbinding ligt er. Met Natasja aan mooie dingen werken

Impulsiviteit is soms zó tof! Maar wel fijn om mensen om me heen te hebben die me met twee voetjes op de grond houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 juni 2024

Kom jij steeds weer tot stilstand? Of niet eens in actie? Dan is deze ééndaagse: van Chaos naar doen, een mooie training voor jou! 

Met vier weken lang follow-up én een terugkomavond kan het niet anders dan dat jij eindelijk op weg bent om je plannen uit te voeren.