Kadootje van de week

Deze week aandacht voor het kadootje van de week. Elke dag ben ik me meer bewust van kadootjes die op mijn pad komen. Niet qua dingen, maar meer intuïtief. Of als dat te wazig klinkt, qua gevoel.

Zo ben ik maandag weer begonnen aan een nieuwe werkweek bij mijn bijbaan, bij de DA. Bijbaan, want mijn prioriteit ligt bij Chaos uit je hoofd. Een kadootje die baan, wat voel ik me weer fijn onder de mensen, met collega’s en mooie adviezen die ik mag geven aan mooie mensen. Ieder met hun eigen verhaal.

Dinsdag een gesprek op school over mijn jongste telg, die sinds ze naar een andere school is enorm is gegroeid als minimens. Op weg naar een leuke jongedame te worden die precies weet wat ze wil. Mijn oudste zoon die zijn plekje weer lijkt te gaan vinden na een pittige tijd en mijn vent die na een avondje basketballen helemaal kapot thuis komt maar zich weer een jonge god voelt tussen de mannen uit zijn club. Mijn kadootje van dinsdag was een fijne wandeling met een vriendin, gesprekken vol herkenning en waardering voor ons leven over en weer. Fijn om te kunnen delen.

Woensdag was een pittige dag, mijn personal trainer, bedankt Laura van Fit bij Lau heeft mij het uiterste van mijzelf laten vragen waardoor ik mijn toch al niet zo fitte lijf rust moest geven. Die rust gevonden bij mijn moeder met een kopje thee. Mams is behoorlijk ziek, ze heeft borstkanker. Gelukkig lijkt alles goed te komen en is zij erg dapper. Een flink kadootje om samen simpelweg thee te drinken en bij te kletsen. Een avondje weg afgezegd, hoeveel ik er veel zin in had was dit het moment om vroeg mijn bed in te duiken. Een kadootje van mijzelf voor mijzelf om nee te durven zeggen.

Donderdag was een pittige. Dag werken met daarna een ladies night in ons kleine kneuterige dorp. In een kerkje die verhuurd wordt tegenwoordig en zo onwijs mooi was aangekleed dat menig kerstshow er jaloers op kon zijn. Hoewel een slopend lange dag, een kadootje om bij te mogen zijn. Lieve gezichten, fijne mensen die enorm aan het genieten waren.

Vandaag is het dan vrijdag. Een kadootje om mijn kadootje aan mijn nieuwsbrieflezers te kunnen geven, de decemberplanner waar ik hard aan heb gewerkt deel ik met veel plezier met de mensen die mij volgen. Maar ook de zonnestralen zien doorbreken in de grijze wolken vanmorgen.

En…het liedje van Johnny de Mol. Mama. Zou je eigenlijk eens moeten luisteren. Mij raakte het best wel even. Johnny ziet de mensen om zich heen. Mooi. En dan ben ik niet eens een enorme fan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *