Chaos uit je Goede voornemens

Al schrijvende over goede voornemens die gesteld worden voor het nieuwe jaar, bedacht ik dat het een mooi moment zou kunnen zijn om jou de gelegenheid te bieden om samen met een klein groepje met focus aan jouw doelen te werken.

Het is makkelijk om te roepen DIT IS MIJN GOEDE VOORNEMEN en vervolgens is het alweer december 2019. Hoe is het met jouw goede voornemens gegaan het afgelopen jaar? Heb je een idee waardoor je succes hebt gehad? Of waardoor het minder goed gelukt is, of zelfs helemaal niet gelukt? Ik wel.

Vaak stel je jezelf te veel doelen, onrealistische doelen, of doelen die misschien meer bij je beste vriendin, je collega of iemand anders die jouw voorbeeld is passen.

Je kan het jezelf hierdoor echt onnodig moeilijk maken. Om je te helpen organiseer ik een Chaos uit je Goede Voornemens workshop. Op zondagmiddag 29 december ben je van harte welkom in mijn praktijk. Van 13.00 tot 15.30 met maximaal 6 personen gaan we aan de slag, uiteraard met goede verzorging en concrete handvatten om mee aan de slag te gaan.

Deze zondag is uitzonderlijk, ik werk normaal echt niet op zondag maar om goed het nieuwe jaar in te gaan met jullie heb ik het er voor over.

Kosten en info:

Boek je dit weekend? Tot en met 8 december kun je je aanmelden voor € 17,50, daarna betaal je € 20,00 per persoon. Bij veel aanmeldingen zal ik nog een datum openzetten. Je bent dus gegarandeerd van een kleine groep. Ook een leuk kado voor onder de kerstboom om aan iemand anders te geven, of met iemand anders samen te doen!

Wie weet vieren wij onze successen samen eind 2020!

De Chaos uit je Goede Voornemens Workshop vind plaats in mijn praktijk, Uiverplantsoen 12, in Anna Paulowna. Aanmelden kan hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *