Leonora

caret-down caret-up caret-left caret-right

Chaos in je hoofd. Heel lastig als je daar last van hebt. Heel fijn, dat ik bij Marije terecht kon voor een oriënterend gesprek. Al snel werd duidelijk, dat er heel veel raakvlakken waren en Marije zag het als een uitdaging om hands-on met me aan de slag te gaan.

Dat alles wat meer georganiseerd kon wist ik al een tijdje, maar hoe pak je zoiets aan? Marije heeft mij geholpen met het inplannen in een agenda, op een manier die voor mij werkte. En ze heeft me geholpen met bijvoorbeeld het opruimen van iets simpels als een kapstok. Het was mij al een tijdje een doorn in het oog dat de kapstok zò vol hing en dat er bijna geen jas meer bij kon! Waarom zou je er meer jassen neerhangen dan je aantrekt? Het maakt de kapstok rommelig en onoverzichtelijk.

En Marije heeft me doen inzien dat ook die kleine dingen ertoe doen. Dingen afmaken, want dan kun je dat weer afstrepen van je lijstje; dat is echt een heerlijk gevoel.

Ik zal niet zeggen, dat het ineens allemaal vlekkeloos met me gaat. Soms ga ik echt nog wel eens de mist in. Maar dan pak ik een kopje thee, pak mijn planner erbij en ik weet, dat als het echt even niet lukt, ik Marije altijd kan bellen. Het fijne van Marije vind ik dat ze goed kan luisteren en ervaringsdeskundige is. Daardoor zijn er vaak van die “oh ja” momenten. Ik heb veel aan haar adviezen gehad. De chaos is nog niet helemaal uit mijn hoofd, maar ik heb geleerd alles wat beter te doseren.

Ik denk dat ik vooral geleerd heb, dat er maar 24 uur in een dag zitten en dat wat ik als doelen stel, dat dat ook haalbare doelen moeten zin.

En ik merk dat ik er minder panisch over raak, als iets vandaag niet lukt..dan doe ik het morgen wel

meer rust dus echt

Ik merk dat ik echt kijk naar wat er op dit moment echt het belangrijkste is…dat doe ik dan eerst…en ik probeer me niet te veel af te laten leiden. Kantoor weer ingericht als kantoor, niet terwijl ik mijn mail lees, eten, maar eerst rustig eten en dan naar kantoor om mails te lezen. Dat soort dingen

Bedankt Marije!

Tess

Door de begeleiding van Marije ben ik er bewust van geworden wat mij in de weg zat. Zonder adhd of add te hebben heb ik toch veel gehad aan de adviezen die ik kreeg omdat zij snel begreep hoe ik me voelde. Een interactieve manier om je gedachten weer op orde te krijgen!

Anita

Goede gesprekken en heel spontaan. Duidelijk en confronterend en toch met een goed gevoel weggaan!