Jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing

Een uniek traject ontworpen om jou te ondersteunen bij het ontdekken hoe jij nou eigenlijk jij doet. Ook als je AD(H)D of autisme hebt. In zes sessies gaan we samen op zoek naar jouw vastgeroeste patronen, overtuigingen, valkuilen en kernwaarden jouw ervaringen en gedrag vormgeven.

Heb je het gevoel dat je steeds in dezelfde valkuilen trapt? Worstel je met uitdagingen waarvan je het idee hebt dat je er alleen niet uit komt? Dan is dit traject speciaal voor jou ontworpen. Samen duiken we in jouw brein, om de mechanismen achter jouw reacties en beslissingen te begrijpen.

In deze zes sessies gaan we niet alleen op zoek naar de oorzaken van jouw struikelblokken, maar richten we ons ook op het ontwikkelen van concrete strategieën om ze te overwinnen. We werken aan praktische tools die je direct kunt toepassen in jouw dagelijks leven om je leven makkelijker te maken.

Je zult merken dat er puzzelstukjes in elkaar gaan vallen, zodat je weer vooruit kunt gaan. Ook met AD(H)D of autisme kenmerken of diagnose.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten? Neem dan vandaag nog contact met mij op en laten we samen aan de slag gaan met Jouw Persoonlijke Gebruiksaanwijzing.

Wil je de touwtjes weer in handen hebben?

Ben je klaar om de controle over je leven terug te nemen?

Wil je de obstakels overwinnen die je tegenhouden of vast laten lopen?

Ontdek dan nu


"Jouw Persoonlijke Gebruiksaanwijzing"


een krachtig traject dat jou de tools en inzichten biedt om jouw leven

te verbeteren en het overzicht terug te geven

Wat levert het traject je op?

Het 1:1 traject

Op weg naar jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing!
  • Drie maanden traject
  • Maatwerkbegeleiding
  • Online training ter ondersteuning
  • Keuze uit een extra bonustraining
  • Zes gesprekken in de praktijk of online
  • Voordelig deelnemen aan andere activiteiten
  • Stok achter de deur support via e-mail en whatsapp
  • Betaling in termijnen mogelijk
Missie

Chaos uit je hoofd heeft als missie om het begrip en de acceptatie voor neurodiversiteit te vergroten, een plek te creëren waarin iedereen zich (h)erkent voelt en resultaten behaald worden op het vlak van persoonlijke groei.

Contact

© 2024 Chaos uit je hoofd. Alle rechten voorbehouden