Losse sessies

Wil je direct aan de slag, maar weet je nog niet zeker of het volledige traject iets voor jou is? Geen zorgen, ik bied ook losse sessies aan die flexibel zijn en perfect passen bij jouw behoeften en agenda.

Een losse sessie kan handig zijn om je gedachten op een rijtje te zetten. Vaak wordt deze ook geboekt na het volgen van een traject. Of je nu een specifiek probleem wilt aanpakken, behoefte hebt aan een snelle boost van motivatie of gewoon wat advies wilt over hoe je je een situatie aan kunt pakken, de losse sessies bieden de flexibiliteit en vrijheid die je nodig hebt.

Echter, als je echt diepgaande verandering wilt realiseren en duurzame resultaten wilt behalen, dan raad ik het uitgebreide traject aan. In zes sessies gaan we samen op een ontdekkingsreis, waarbij we niet alleen vastgeroeste patronen doorbreken, maar ook werken aan concrete strategieën en tools die je direct kunt toepassen in jouw dagelijks leven. Het traject biedt een diepgaand begrip en een blijvende impact op jouw executieve vaardigheden, waardoor je echt het maximale uit jezelf kunt halen. Jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing dus.

Kortom, onze losse sessies zijn perfect voor een snelle oplossing, terwijl ons traject de weg is naar langdurige transformatie en persoonlijke groei. De keuze is aan jou!

 

Losse sessie

  • Flexibel te plannen
  • Betaling in termijnen mogelijk
Missie

Chaos uit je hoofd heeft als missie om het begrip en de acceptatie voor neurodiversiteit te vergroten, een plek te creëren waarin iedereen zich (h)erkent voelt en resultaten behaald worden op het vlak van persoonlijke groei.

Contact

© 2024 Chaos uit je hoofd. Alle rechten voorbehouden