Kickstart je dag
challenge

Van 22 tot en met 26 januari

Hoe werkt de challenge?

Vanaf maandagochtend 22 januari tot en met vrijdagochtend 26 januari om 8.00 starten we met een gezamenlijke sessie via Zoom. In de challenge zal deze dagstart maximaal een half uur duren, waarna je nog een kwartiertje de tijd hebt om vragen te stellen.

Op vrijdagmiddag hebben we een afsluitend webinar om 13.00


Wat levert het jou op?

 

Wat gaan we doen?

Elke dag ontvang ik jou in de Zoom-meeting waar je de link van ontvangt zodra je je hebt aangemeld. We starten om 8.00. Elke dag van te voren krijg je een opdracht toegestuurd die je gaat helpen om je doel vast te stellen. Het is handig om in week 1 met een kleiner doel te beginnen. 10 kilo afvallen in een week is nog nooit iemand gelukt. Maar eindelijk die tandartsafspraak maken, de rommellade opruimen of ergens een rapport of verslag over schrijven zou moeten lukken deze week.

Ruim 5 extra productieve uren!

Na de dagstart adviseer ik je nog een half uur door te pakken. Op die manier is de challenge ineens 5 uur in plaats van 2,5. En vul je het dagelijkse werkblad in? Als je deze elke dag instuurt hoor je bij de mogelijke kanshebbers op een toffe prijs. Sowieso heb je aan het einde van de week een mooi naslagwerk door de challenge en kun je eens ontdekken wat je deze week geholpen heeft. 

Missie

Chaos uit je hoofd heeft als missie om het begrip en de acceptatie voor neurodiversiteit te vergroten, een plek te creëren waarin iedereen zich (h)erkent voelt en resultaten behaald worden op het vlak van persoonlijke groei.

Contact
1 juni 2024

Kom jij steeds weer tot stilstand? Of niet eens in actie? Dan is deze ééndaagse: van Chaos naar doen, een mooie training voor jou! 

Met vier weken lang follow-up én een terugkomavond kan het niet anders dan dat jij eindelijk op weg bent om je plannen uit te voeren.