Door de ervaring die ik inmiddels heb opgedaan weet ik hoe vervelend het is om maar niet uit die chaos te kunnen komen. Soms doe je een stap in de goede richting en ineens merk je dat je weer terug bij af bent. Om moedeloos van te worden.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Natuurlijk deel ik graag veel informatie met jou, die naar mijn idee waardevol is. Waardevol omdat het zaken in perspectief kan zetten. Zonder stempeltjes, zonder oordeel, op weg om jou online op deze manier al te laten weten dat je mag zijn wie je bent. Als je zelf beter inzicht hebt in hoe jouw chaos ontstaat zal dat al een hele stap zijn.

Gaat het niet om jou?

Oeps!

Het kan ook zijn, dat je op andere manieren te maken hebt met de symptomen van AD(H)D. Doordat je partner, je kind, je puber of een van je ouders, misschien zelfs een collega, enorm kan verzanden in de wereld van ADHD of ADD. Totaal gebrek aan overzicht, uitstelgedrag en dan in een vorm dat jíj er ook last van krijgt.

Maar, wat kan je dan voor me doen?

Zeg, heb je last van ongeduldig zijn of zo?

Er zijn diverse manieren waar ik jou mee van dienst zou kunnen zijn. Klik op de mogelijkheden om een uitgebreidere beschrijving te lezen. Dat scheelt weer lezen van zaken die je dan weer niet aanspreken.

  • Als startpunt bied ik na een gratis inzichtsessie of kennismakingsgesprek een traject aan voor vijf afspraken. Optie hierbij is om een huisbezoek te boeken.
  • Knelpunten sessie: na het traject
  • Hulplijn abonnement
  • Vervolgafspraak per keer
  • Lezing voor geïnteresseerden minimaal 8 personen
  • Chaoscafé

Je mag me altijd bellen om eens te overleggen wat voor jou het beste past uiteraard.

Afbeelding van Arek Socha via Pixabay