Chaos

Chaos is voor iedereen wel bekend. Vooral tijdens drukke periodes van grote veranderingen. Zoals verhuizingen, examentijd, trouwerij op komst, een gelegenheid waarbij je spontaan de hele familie hebt uitgenodigd voor kerstdiner, paasbrunch of een lekkere barbecue.

Of, dat moment dat je besluit dat het hoog tijd is om de keuken op te ruimen. Je hebt het nu lang genoeg uitgesteld. Dus, hup, kasten leeg. En ineens is het tijd om naar die afspraak te gaan, dus je laat de boel de boel, komt er de volgende twee dagen ook niet meer aan toe. Stiekem weet je eigenlijk niet meer waar je nou zal beginnen. Aan de linkerkant of aan de rechterkant. Weer er ingestonken, dit is tenslotte niet de eerste keer.

Misschien wel de laatste, kijk even bij de tips en gratis downloads

Afleiding

Zelfs op je werk is het lastig om het overzicht te bewaren. Je collega’s vragen je steeds van alles, je werkplek zit pal naast de deur die om de haverklap open gaat, of bij de printer waar iedereen steeds bij moet zijn…

Verleiding

En dan nog je allerliefste vriendin, of je buurvrouw, collega. Iemand, die je verleid om mee te gaan om iets leuks of nuttigs te gaan doen, en ach, wat zou het, die deadline was toch al bijna onmogelijk. Maar dan, het schuldgevoel achteraf. Dat je toch weer iemand teleurgesteld hebt. En niet in de laatste plaats jezelf.

Hulp nodig met jouw chaos?

Gelukkig zijn er diverse manieren om hier mee om te kunnen gaan, of te leren gaan. Er zijn diverse tips en tools om het leven een stukje makkelijker te maken. Daar help ik je graag mee op weg. Bij de pagina gratis tips zul je steeds meer handige dingen vinden die je kunt gebruiken.

En…voor wat betreft de chaos in je huis kun je door je aan te melden voor de nieuwsbrief een handig plan de champagne downloaden waardoor je een goede start kunt maken.

Brainstormen?

Kom je er nog niet helemaal uit? Elke eerste vrijdagochtend van de maand heb ik een gratis inloopspreekuur, van 9.00 tot 11.00, om je een stukje op weg te helpen. Laat je even weten of je komt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *