Workshop Ga voor je doel!

Workshop? Vrijdag 12 februari van 19.30 tot 22.00

In deze workshop gaan we werken aan jouw doelen. Je kent het wel, elk jaar weer de goede voornemens, of daar begin je al niet eens meer aan omdat het je tóch niet gaat lukken. 
 
Maar wat als je met een goed doordacht plan aan de slag kan gaan? Kan ontdekken wat jouw valkuilen zijn, maar vooral ook jouw kwaliteiten om deze keer de doelen wél te gaan halen? Waar ga je beginnen? Samen op reis van stap 1 tot welke stap er dan ook maar nodig is om tot jouw eindstation voor dat doel te komen. Tijdens deze reis ontdekken we waar het mis kan gaan, wat jouw manier is om met tegenslag op te gaan en wat je nodig hebt om door te pakken. 
 
Bij deze workshop kan je deelnemen aan een whatsappgroep om elkaar na de workshop een hart onder de riem te steken, of deelnemen aan de Chaos uit je hoofd community om elkaar te supporten. Dus ook na de workshop heb je een stok achter de deur!

Voor wie is deze workshop?

Vind jij het lastig om een doel te stellen? Of vind je een doel stellen heerlijk, gaat het een week goed en val je weer terug in oude gewoonten? 

Heb je al heel vaak geprobeerd om je goede voornemens vol te houden, en dan bedoel ik niet perse de goede voornemens van 1 januari elk jaar opnieuw, maar ook de doelen tussendoor? Baal je ervan, voel je je teleurgesteld en wil je het graag eens anders aanpakken? Ben je snel afgeleid, zie het even niet meer en ga je dan wat anders doen? Of weet je eigenlijk niet zo goed wat je doel zou moeten zijn?

Dan is deze workshop echt wat voor jou. We gaan er een feestje van maken. Een feestje van herkenning, van goede moed toch nog een keer proberen en gewoon even ook nog lekker er tussenuit in gekke tijden

Wat kan je na deze workshop?

De corona-maatregelen

virus-4913808_1920

Zoveel mensen, zoveel meningen, maar ook bij De Verbinding in Anna Paulowna, waar mijn praktijk is gevestigd nemen wij de Corona maatregelen zoveel mogelijk in acht. Er zullen tafeltjes staan waar je met zijn tweetjes tegelijk aan mag zitten, met een flesje handalcohol met anderhalve meter tussen de personen.  Er zijn maximaal acht tafeltjes beschikbaar, dat worden er absoluut niet meer. De ruimte is een heerlijke zaal zonder obstakels. Wij zijn op dat moment de enige die gebruik maken van de faciliteiten.