Bedankt voor je vertrouwen!

Gefeliciteerd met het aanvragen van de Infogids bij ADD! 

Op dit moment is de gids onderweg naar jou. Lees eerst nog even dit:

Een mooie kans om meer inzicht te krijgen in wat ADD voor je kan betekenen en hoe je ermee kunt omgaan. Maar ga ook die stap verder gaan en zet die kennis om in actie! Pak een kop thee of koffie en neem ook de tijd om de gids door te nemen. 

Zet de Eerste Stap: Het is geweldig dat je de moeite hebt genomen om meer te leren over ADD en hoe het je leven beïnvloedt. Dit is het moment om de eerste stap te zetten naar een meer georganiseerd en overzichtelijk leven. 

Scroll door de gids en kies één concrete actie die je vandaag nog kunt uitvoeren. Pak pen en papier en schrijf op wat je wil oppakken om te voorkomen dat het blijft bij het lezen van de gids en te denken o ja! Dat zou wel kunnen werken. En weer door te gaan in de waan van de dag. En kijk er ook nog eens in terug in die gids. Zo kun je al stappen zetten naar de kant die jij stiekem best graag op wil.

Sta aan het stuur van je eigen avontuur en neem de controle terug. Heb je daar hulp bij nodig? Voel je vrij om contact op te nemen. Ik weet wat het is, dus ben ik blij als ik wat voor je kan betekenen. 

Liefs, Marije