Een verassing van de natuur. En nu een verassing van mij voor jou.

Een prachtige dag in Egmond aan zee. Een weekend waarin ik volledig voor mijzelf koos. Overprikkeld, bekaf en nog steeds met een hoofd vol plannen.
Wandelend in de branding vond ik de wensschelp voor Chaos uit je hoofd. Nog een plan erbij. Maar wel een hele mooie.

Hoe werkt de wensschelp?

Ben jij of ken jij iemand die toch wel met enige regelmaat chaos ervaart? Dat kan allerlei redenen hebben. Om je te kunnen helpen met jouw chaos of de chaos die iemand in jouw omgeving ervaart verzoek ik je een bericht achter te laten in het gastenboek hieronder. Ik vraag je wel om in te loggen in verband met de enorme hoeveelheid spam die ik anders ontvang wat mij zelf dan weer chaos oplevert. Je mag vooral een verzonnen naam invullen, spreek vooral je creativiteit daarin aan. Je hoeft je niet te schamen, mensen die hier iets opschrijven ervaren allemaal wel eens chaos. Bij zichzelf of bij iemand waar ze veel om geven. 

Zodra je hier een berichtje achterlaat ben ik vrij snel op de hoogte van jouw wens. Elke week kies ik één wens uit om iets mee te doen. De ene keer zal ik persoonlijk naar je toekomen , de andere keer middels een telefoontje of online zoomcall. Het kan ook zijn dat ik vermoed dat jouw wens voor meerdere mensen kan gelden, dan maak ik misschien wel een video-opname voor jou en de mensen die zich aangesproken voelen. 

Let op: Persoonlijk bezoek is toegespitst op de Noordkop. Woon je daarbuiten? Geen probleem, dan kunnen we online een afspraak maken met zoom, skype of teams. 

Log in om een bericht te plaatsen

1 bericht.
Marije uit Anna Paulowna 01/01/2022
Vandaag start ik met de wensschelp. Een initiatief om mensen die (tijdelijk) chaos ervaren een hart onder de riem te steken, van tips te voorzien of zelfs persoonlijk komen helpen om de chaos aan te pakken. Voor wat betreft mijn eigen chaos: Ik wens mijzelf dit jaar een overzichtelijke privé en zakelijke invulling van mijn dagen, weken, maanden met ontspanning en ruimte voor mooie ervaringen.
Marije Beheerdersantwoord:
Kijk, het gastenboek werkt alvast. Dat is leuk om te zien. Kom nu maar op met die wensen!