Chaos uit je feestmaand

Chaos uit je feestmaand?

Heb je normaal al snel last van chaos in je hoofd, dan is de decembermaand vast geen pretje. Hoewel je enorm veel zin hebt in alle leuke dingen die erbij horen en je overal aan mee wil doen, kan het erg op je af komen.

Vandaar dat ik op het idee ben gekomen om ook een planner te maken. Niet alleen voor de kerstdagen, nee! Vanaf 16 november, de aankomst van Sinterklaas, tot de schoolkerstvakantie weer afgelopen is, 5 januari.

Genoeg ruimte om te schrijven, aan te kruisen, lijstjes te maken en bomvol tips & trics. Linkjes naar handige websites en overzichtelijk in elkaar gezet. Er is zelfs quality time voor jezelf ingepland. Als je tenminste de planner een beetje volgt.

En, wees ook in deze weken een beetje lief voor jezelf. Ik zag al een quote dat het NOvember is. Zeg rustig wat vaker nee als je overprikkeld raakt. En niet alleen in NOvember. Wel een mooie tijd om daarmee te starten.

Ik zie een nieuwe idee vliegen! Hoe ga je beter grenzen stellen… Hmmm… een mooie voor volgend jaar 🙂


Op dit ogenblik wordt er hard gewerkt door Mollie om een betaallink te maken via Ideal. Je kan de planner hierdoor tot dinsdagavond 20.00 in plaats van € 12,95 voor slechts € 9,95 bestellen!
Hoe je dat doet? Klik hieronder door naar het formulier, schrijf je in voor de nieuwsbrief (je kan elk moment weer afmelden) achter en ik stuur je een tikkie. Na betaling ontvang je zo snel mogelijk je persoonlijke planner via de mail!