Elke derde maandagavond van de maand:

Het AD(H)D-café

Ervaringen

Het delen van ervaringen is heel belangrijk om van elkaar te kunnen leren, het uitwisselen van tips en strategieën.

Verbinding

Er ontstaan mooie connecties doordat je ontdekt dat je niet de enige bent die te maken heeft met kenmerkende uitdagingen.

informatie

Door het organiseren van thema-avonden ontdek je steeds meer over AD(H)D wat je kan helpen inzicht te krijgen.

AD(H)D-café Kop van NH

Naar de agenda en praktische info van het AD(H)D-café. Je kunt je op de volgende pagina ook aanmelden voor het volgende café

Klik hier

Impuls & Woortblind

Ga rechtstreeks naar de algemene website van de belangenvereniging voor meer informatie

Klik hier

Impuls & Woortblind is een belangenvereniging die zich richt op mensen met ADHD en ADD, dyslexie en dyscalculie. Sinds mei 2023 ben ik gestart met het AD(H)D-café vanuit mijn praktijk. Ook omdat ik het belangrijk vindt dat mensen die hiermee te maken hebben weten dat ze niet de enige zijn. Ervaringen uitwisselen zijn hierin enorm waardevol.

De mensen die het AD(H)D-café bezoeken hebben zelf de diagnose ADHD of ADD (of vermoedens van) of zijn partner, ouder, collega en vinden het fijn om op deze manier meer te ontdekken over de gevolgen daarvan. En dat het ook zeker niet alleen maar negatief hoeft te zijn om ADHD of ADD te hebben. 

Gelukkig weten steeds meer mensen juist de mensen met neurodiversiteit te waarderen in de maatschappij door hun andere kijk op situaties.  

Het AD(H)D-café is gratis toegankelijk. Voel je een drempel om te komen? Zodra je de deur door bent, is deze weg. Dat beloof ik je. En je mag altijd van te voren even contact opnemen via e-mail of telefoon!

Voor meer praktische informatie, kijk in de agenda. 

Voor meer info over Impuls & Woortblind, klik op de knop!

Missie

Chaos uit je hoofd heeft als missie om het begrip en de acceptatie voor neurodiversiteit te vergroten, een plek te creëren waarin iedereen zich (h)erkent voelt en resultaten behaald worden op het vlak van persoonlijke groei.

Contact