Doelgerichte
Donderdag

Doelgerichte donderdagochtend

Hoe werkt het?

Elke donderdagochtend om 8.30 starten we met een gezamenlijke sessie via Zoom. Samen creëren we een omgeving waarin je je volledig kunt concentreren op je taken. Of je nu werkt aan projecten, studieopdrachten of zakelijke taken, je zult merken dat de positieve energie en ondersteuning van de groep je helpt om productiever te zijn.

Waarom meedoen?

  • Sluit je aan bij de groep en ontdek dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen. En dat je ook niet de enige bent die het ingewikkeld vindt om in actie te komen.

  • Meedoen aan dit moment maakt dat je gebruik kan maken van deze gestructureerde ochtendsessie om aan je takenlijst te werken.

  • Doordat je je doelen deelt en tegelijkertijd aan je doelen werkt, zul je merken dat je meer je eigen verantwoordelijkheid neemt.

Laten we samen doelen bereiken!

Aanmelden

Meld je eenvoudig aan via onze website en ontvang de informatie om deel te nemen aan de sessies. Samen gaan we ervoor om elke Doelgerichte Donderdag een productieve en succesvolle dag te maken. Ben je nog niet bekend met Zoom? Dan zorg ik voor een handleiding.

Laten we samen doelen bereiken!

Sta je op het punt om je productiviteit naar nieuwe hoogten te tillen? Kies dan nu voor deze wekelijkse tool waarmee je actief aan je doelen kunt werken en consistent kunt blijven in het nakomen van je zelfopgelegde afspraken.

Wat kan je verwachten?

Elke week verzamelen we online via Zoom, startend om 8.30 en eindigend om 11.30. Drie krachtige uren waarin je verbaasd zult staan over wat je kunt bereiken. Of je nu te maken hebt met huishoudelijk ontwijkend gedrag, losse eindjes op je werk aanpakt of jouw dromen serieus gaat najagen – deze sessies bieden de perfecte omgeving.

Drie uur, eindeloze mogelijkheden!

Je zult merken dat je samen, in de energie van gelijkgestemden, doelgerichter kan werken dan in je eentje. En als extra boost deel ik tips & tools om je productiviteit op topniveau te houden. Het is niet alleen een wekelijkse afspraak, het is een investering in jouw groei en succes.

Maak jouw dromen waar!

Kies nu voor productiviteit, kies voor groei. Investeer in jezelf door deel te nemen aan de wekelijkse sessies. Ontdek de kracht van consistentie en de impact die het kan hebben op jouw doelen. Begin vandaag met het realiseren van jouw dromen!

Missie

Chaos uit je hoofd heeft als missie om het begrip en de acceptatie voor neurodiversiteit te vergroten, een plek te creëren waarin iedereen zich (h)erkent voelt en resultaten behaald worden op het vlak van persoonlijke groei.

Contact
1 juni 2024

Kom jij steeds weer tot stilstand? Of niet eens in actie? Dan is deze ééndaagse: van Chaos naar doen, een mooie training voor jou! 

Met vier weken lang follow-up én een terugkomavond kan het niet anders dan dat jij eindelijk op weg bent om je plannen uit te voeren.