Welkom bij de Chaos uit je hoofd Academie

Op deze pagina vindt je een overzicht van het aanbod van Chaos uit je hoofd. Omdat er verschillende leeftijdsgroepen zijn lijken het veel trainingen, echter zijn de trainingen op communicatiegebied toegespitst op het ontwikkelingsniveau zoals je in de omschrijving zult lezen. 

Heb je vragen, zijn er dingen niet helemaal duidelijk, neem dan contact met mij op. Ik vertel je uiteraard met heel veel plezier waarom ik een training in het leven heb geroepen en welke training voor jou het meest geschikt zal zijn. 

Executieve Vaardigheden trainingen

Wat kun je verwachten van de trainingen?

Per training zie je hieronder een afbeelding. Hierop kun je klikken, waardoor de informatie per training zichtbaar wordt. De uitleg vindt je in de online omgeving van de Chaos uit je hoofd Academie. Als je ervoor kiest om een training te gaan volgen, zal je ook bij de Academie terecht komen met de informatie en inloggegevens voor de training die je gaat volgen. 

EVO staat voor Executieve Vaardigheden Ontwikkelen

Wil je eerst meer weten over wat nu de Executieve Vaardigheden zijn? Met de knop hieronder kom je op de uitlegpagina. 

Training EVO tieners
Pilot vanaf 13 april 2023
Nu met aanbiedingsprijs!

Training EVO volwassenen
in aanbouw

Training EVO op het werk
in aanbouw

De trainingen worden gegeven in Anna Paulowna, vlak onder Den Helder (N-H). Chaos uit je hoofd is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeerplek voor de deur. Op de contactpagina vindt je een routebeschrijving van Google maps.