Wat leuk dat je interesse hebt in Chaos uit je hoofd.

Chaos uit je hoofd heb ik opgezet als ervaringsdeskundige. En inmiddels durf ik te zeggen dat ik zoveel ervaring heb opgedaan rond het onderwerp chaos, dat ik een nieuwe droom heb ontdekt.

Hoe zou het zijn als ik een ander kan coachen om beter om te gaan met de chaos? De chaos in je hoofd, in je huis, op je werk, in je leven, letterlijke chaos, figuurlijke chaos, psychische chaos. Ik ben natuurlijk geen psycholoog, maar ik hou wel van hands on werken.  Als ik jou ga helpen, krijg je handvatten om te dealen met jouw chaos. Samen stellen we een plan op, kom je voor een aantal gesprekken of kom ik je zelfs ter plekke helpen om jouw chaos de baas te worden.

Als moeder van vier kids, waarbij één dochter ernstig ziek is geweest, gelukkig nu goed gaat, een zoon met adhd en een tweeling als extraatje na mijn eerste kadootjes waarvan de vermoedens zijn dat er ook wat adhd trekjes inzitten, talloze verhuizingen, een scheiding, een ondernemend en creatief karakter geloof ik oprecht dat ik jou kan helpen met jouw chaos. Als steun in de rug, als zooigezel en om ook soms een schop onder je kont te geven, want hé, die hebben we allemaal wel eens nodig toch?

O ja… ik heb zelf ook add diagnose. Ze zijn de h vergeten. Die had ik nog niet aan staan op het moment van testen. Ik ben niet van de stempeltjes, er zijn zoveel ‘stoornissen’ of ‘stempels’ die enorme overlap hebben met elkaar. Ik kijk naar jou. En wil jou helpen.

Ik kijk er naar uit om samen met jou op weg te gaan naar de chaos uit je hoofd en rust in je leven te krijgen.

Liefs,

Marije