Yes! Ook jij bent op weg meer voor jezelf te kiezen

Dit is de pagina waar je meer informatie kunt vinden over de verdiepingsdag.
Maar als je al weet dat je wil deelnemen, klik dan hieronder, dat scheelt weer een hele pagina scrollen 😉

Verdiepingsdag

Een van de grootste uitdagingen als je chaos ervaart, is te ontdekken waar je opnieuw kunt beginnen. Wat kun jij NU doen om te ontdekken hoe de chaos is ontstaan en wat de eerste stap is om over te kunnen gaan tot actie. 

Hoe ziet de dag eruit?

Vanaf 9.45 is de ontvangst in de praktijk van Chaos uit je hoofd in Anna Paulowna. De koffie, thee met wat lekkers staat klaar!
Om 10.00 beginnen we met het ochtendprogramma waarbij we de valkuilen nog eens de revue laten passeren. Het beloofd een leuke dag te worden, hier en daar met een beetje zelfspot, inzichten opdoen en stappen of babysteps kunnen maken op weg naar een leven met minder chaos. 
 
Vervolgens hebben we een moment voor de lunch, de lunch wordt voorbereid door een chef in opleiding en ik weet heel toevallig dat dit wel wat beloofd! Uiteraard kun je van te voren wel al allergieën en dieetvoorkeuren doorgeven. 
 
Na de lunch gaan we actief aan de slag met het maken van jouw persoonlijke actieplan. Voor de een zal dit makkelijker zijn dan voor de ander, maar door het samen te doen kom je tot ongekende resultaten!
 
Aan het eind van de dag ga jij naar huis met een map met informatie, werkbladen én een plan. 

Vervolg

Vervolg? Ja, er is ook nog een vervolg. Dat heb ik tenslotte beloofd in het webinar en zelfs als je die niet hebt bekeken, krijg je die erbij van mij. Na deze heerlijke dag ben je nog niet van mij af. Ik weet hoe het werkt, je komt totaal geinspireerd thuis, hebt enorm veel zin om die eerste stap weer te maken. Je komt door de voordeur, wordt eigenlijk meteen weer opgeslokt door de waan van de dag en vergeet die actie die je van plan was te nemen. De werkmap blijft in een hoekje liggen en klaar ben je weer. Nee hoor! Dan heb je mij nog. Ik neem in de week na de trainingsdag contact met je op om te ontdekken of het je is gelukt of dat je nog wat nodig hebt om aan de slag te gaan. Een steuntje in je rug, voor sommigen een schop onder je kont, in ieder geval hoef je het niet alleen te doen. 

Valkuilentest

Zoals beloofd heb je van mij tips en trics tegoed naar aanleiding van de valkuilentest waar je de link voor krijgt na je aanmelding. Dit geeft nog meer inzicht maar vooral handvatten hoe om te gaan met jouw grootste valkuil. 

Jouw investering

Voor deze waardevolle dag
175
95,00
  • Verdiepingsdag inclusief materialen ter waarde van € 175,-
  • Vervolg gesprek ter waarde van € 60,-
  • Valkuilentest met uitleg ter waarde van € 45,-
Actie
1 juni 2024

Kom jij steeds weer tot stilstand? Of niet eens in actie? Dan is deze ééndaagse: van Chaos naar doen, een mooie training voor jou! 

Met vier weken lang follow-up én een terugkomavond kan het niet anders dan dat jij eindelijk op weg bent om je plannen uit te voeren.