Persoonlijke begeleiding

Samen sta je sterk!

Als je er echt klaar mee bent, die chaos… je bent kapot, hebt een kort lontje en hebt geen idee meer waar je nog blij van word. Je loopt jezelf regelmatig voorbij en hebt het pas in de gaten als de tranen hoog zitten.

Naar de buitenwereld heb je alles onder controle en ach, die steekjes die je laat vallen die heeft iedereen wel eens. Dat is natuurlijk ook zo, alleen stiekem valt het jouzelf wel erg tegen. 

Het wordt de hoogste tijd om prioriteit aan jezelf te geven. Hoe? Vraag eens hulp. Stap over die drempel heen en kies eens voor jezelf!

Mijn begeleiding bestaat altijd uit een intakegesprek om kort te kijken of ik de aangewezen persoon ben om jou te helpen. Heb ik het idee dat er meer nodig is dan zal ik je altijd doorverwijzen. Je hoeft het niet alleen te doen. 

Workshop: Ga voor je doel!

Workshop

Wil je meer algemene info over chaos?

Naast de lezingen die ik af en toe geef in de Verbinding, het wijkgebouw in Anna Paulowna waar ook mijn praktijk is gevestigd, ben ik ook op een locatie naar jouw keuze te boeken als spreker. 

Werk jij voor een bedrijf, zit je bij een vereniging voor wie mijn informatie naar jouw idee interessant is, neem dan contact op!