Hoe kan ik je helpen?

Coaching & counseling

Als je er echt klaar mee bent, die chaos, de onrust… je bent kapot, hebt een kort lontje en hebt geen idee meer waar je nog blij van wordt.

Naar de buitenwereld heb je alles onder controle en ach, die steekjes die je laat vallen die heeft iedereen wel eens. Dat is natuurlijk ook zo, alleen stiekem valt het jouzelf wel erg tegen. 

Het wordt de hoogste tijd om prioriteit aan jezelf te geven. Hoe? Vraag hulp. Stap over die drempel heen en kies  voor jezelf. 

Door middel van coaching, persoonlijke begeleiding en praktische tips & tools gaan we samen op zoek naar manieren die voor jou het beste werken om weer overzicht te vinden, meer balans te krijgen en rust en ruimte voor jezelf te creëren. 

Met behulp van counseling gaan we op zoek naar onderliggende patronen, waarom val je terug in gedrag wat je niet verder helpt. 

 

Hoe werkt dat dan?

DSC_0339[1]

In de praktijk, offline

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Anna Paulowna. Het is mogelijk en wenselijk om alle corona maatregelen in acht te nemen waar ik me dan ook aan hou. We hebben persoonlijke gesprekken in een heerlijke ruimte.

Mocht het voor jou prettiger voelen, dan is het ook mogelijk om op een buitenlocatie af te spreken. Dat kan bij jou thuis zijn, maar ook buiten terwijl we een wandeling maken. Er is ruimte om suggesties qua locatie aan te geven. Ik ben werkzaam in de Kop van Noord-Holland, tot en met Alkmaar, Hoorn, Den Helder en Texel.

webinar-5005852

Online via Zoom

Woon je wat verder weg, of voelt het voor jou veiliger om via de digitale weg contact te hebben, dan is dat mogelijk natuurlijk.

Heb je nog nooit met zoom gewerkt, dat is geen probleem, daar help ik je met alle liefde mee. Als je het één keer hebt gebruikt, dan weet je niet beter. Ik zit zelfs regelmatig met mijn vriendin in Limburg met een kopje thee erbij te kletsen over wat ons bezig houdt. Dus echt niet alleen voor de zakelijke markt. Het is zelfs mogelijk om met een aantal mensen tegelijk een workshop te volgen op die manier!

Dus ga je liever de deur niet uit, of vind je het gewoon prettiger om online contact te hebben, helemaal prima!

Alles op een rijtje

Stok achter de deur community (gratis)

Via de besloten facebook community houden we elkaar scherp en kunnen we elkaar een schop onder onze kont geven als het nodig is. Met gelijkgestemden tips & trucs uitwisselen om het leven wat makkelijker te maken. Life hacks zijn van harte welkom, om de praktische maar ook zeker voor de mentale chaos het hoofd te bieden. Van weekmenu's tot hoe ga ik toch om met mijn partner, mijn kids, die ene collega, of vriendin waar ik niet meer mee op een lijn lijk te komen.

Dit is een groep voor mensen die snel neigen naar chaos, dus een soort lotgenotengroep. Heerlijk om met elkaar mee te kunnen leven.

Face to face coaching & begeleiding

Een op een gesprekken en coaching on the job als het nodig is. In een persoonlijk traject gaan we op zoek naar de oorzaak van ingesleten gedragspatronen, waarom doe je wat je doet en helpt het je verder? Als dit niet het geval is gaan we op een manier die bij jou past werken aan een verbetering van jouw leefstijl in de breedste zin van het woord. Hoe goed zorg jij voor jezelf, welke plek op het lijstje neem jij in? Welke doelen zijn voor jou belangrijk en hoe ga je die deze keer wel halen. Ondersteund met videomateriaal en werkbladen. Ook online mogelijk.

De coaching on the job is een uitbreidingsmogelijkheid waarin we samen ook praktisch aan de slag gaan met opruimen op een gezonde, fijne manier binnen jouw grenzen. Wel soms buiten je comfortzone, maar alles in goed overleg. (vraag naar meer informatie)